SAMARBEJDE MED SÖDERBERG & PARTNERS
JAN 2021

Vi har indledt et samarbejde med Söderberg & Partners Forsikringsmægler A/S. Læs mere her

TILBUD TIL STRATEGIC KUNDER
JULI 2020

Vores kunder med en opsagt Strategic police tilbydes HDI-Jurkowitsch forsikringen op til 65 år.

NY LOSS OF LICENSE FORSIKRING
JULI 2020

Vi kan nu tilbyde ny Loss of License forsikring i samarbejde med HDI-Jurkowitsch. Forsikringen kan dække Airline piloter op til 65 år samt freelance ansatte piloter og elever under uddannelse. Læs mere her.

BALLONFORSIKRING
JUNI 2020

Vi forsikrer nu balloner til persontransport. Kontakt os venligst for mere information.

PERSONDATAPOLITIK
JUN 2018

Vores persondatapolitik forklarer, hvordan vi behandler og beskytter dine personoplysninger. Se politikken her.

NY MEDARBEJDER
JUN 2016

Forsikringsmæglerne på Roskilde Lufthavn har ansat Thomas Hansen som Forsikringsmægler assistent. Thomas er jurist og tidligere skadesbehandler hos TopDanmark. Thomas skal primært arbejde med pilot-, medical- samt skadesforsikringer.

FORSIKRING AF HELIKOPTERE
JAN 2016

Vi kan nu tilbyde en meget attraktiv helikopterforsikring. Læs om forsikringen her.

NY MEDARBEJDER
MAJ 2014

Forsikringsmæglerne på Roskilde Lufthavn har ansat Liselotte Johansen, mangeårig medarbejder fra det tidligere QBE - Flyforsikring. Liselotte skal primært arbejde med flyforsikringer, fra ultralights til jets.

FORDELAGTIG FORSIKRINGSAFTALE
JAN 2012

Forsikringsmæglerne på Roskilde Lufthavn har i samarbejde med forsikringsselskabet Inter Hannover etableret en meget fordelagtig fly-forsikringsaftale til alle privatfly. Kontakt os for mere information.

ER DIT ENGELSKSPROGEDE RADIOCERTIFIKAT GYLDIGT EFTER 31. MAR 2010?
MAR 2011

Aviation eLearning har udviklet et online system til fornyelse af dit engelsksprogede radiocertifikat. Systemet er godkendt af Trafikstyrelsen. Se mere information her og seneste AIC fra Trafikstyrelsen her.

NYE MOMSREGLER
JAN 2010

1. januar 2010 blev momsloven ændret, så der nu lægges moms på bl.a. køb af nye luftfartøjer samt reparation og vedligeholdelse. Se her, hvad det betyder for dine forsikringer.

TIL PILOTELEVER
JUL 2009

Det er os en glæde at kunne meddele, at vi har indledt et samarbejde med det svenske Accept Försäkringar. Det betyder, at vi nu kan tilbyde et kvalitetsprodukt til en konkurrencedygtig pris. Skriv, mail, ring eller udfyld Accept SPD Ansøgningsformular - så får du et tilbud fra os inden for ganske få dage.

Det skal tilføjes, at vi fortsat kan tilbyde vores velkendte produkt inden for Loss of Licence gennem Strategic Insurance.

EN HISTORIE OM FLYFORSIKRING
OKT 2008

Vi har modtaget nedenstående brev fra en af vores gode kunder. Brevet giver lidt historisk perspektiv inden for flyforsikring.

Læs det her

LIVSFORSIKRING
APRIL 2008

Vi kan nu tilbyde livsforsikringer til piloter, og produktsortimentet er dermed komplet. Piloten kan nu sikre sig selv ved tab af Medical samtidig med, at familien og eventuelle långivere er sikret, hvis piloten skulle dø.

Se priseksempler her: Certifikattab.

HELIKOPTERFORSIKRING
MARTS 2008

Vi kan nu tilbyde helikopterforsikringer for alle typer helikoptere.

Udfyld spørgeskemaet og send det til os. Vi vender dernæst tilbage med et uforpligtende tilbud.

Spørgeskemaet findes her: Flyforsikring.