VIRKSOMHEDSPROFIL

Forsikringsmæglerne på Roskilde Lufthavn har over 25 års erfaring med generelle forsikringsprogrammer til danske erhvervsvirksomheder.

Vi har de seneste 15 år sideløbende specialiseret os i forsikring af fly til såvel privat- som kommercielt brug.

Med vores beliggenhed på Roskilde Lufthavn er vi centralt placeret og med vores daglige kontakt til virksomheder og privatpersoner, som benytter fly af alle slags – har vi fingeren på pulsen og er dermed førende på markedet.

Som en naturlig konsekvens af dette kan vi også tilbyde en specialitet indenfor området: Personforsikringer til piloter/elever, livsforsikringer samt Loss of Licence.

Som uafhængige forsikringsmæglere tilbyder vi en uforpligtende gennemgang af det nuværende forsikringsprogram, med efterfølgende indhentning af tilbud.

”Forsikringsmægler” er i dag en beskyttet titel, og vi er som forsikringsmæglere kontrolleret og godkendt af Finanstilsynet samt omfattet af en professionel ansvarsforsikring. På samme måde som andre rådgivere i den finansielle verden, f.eks. advokater og revisorer.

Vores specialisering på luftfartsområdet giver os i øvrigt mulighed for at dyrke vore fritidsbeskæftigelser med svæve- og motorflyvning.